Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Da vi for to år siden indgik en sponsoraftale med orienterings-talentet Hedvig Gydesen, fortalte hun, at drømmen var at komme med U16-landsholdet til EM i orienteringsløb. Nu er Hedvig gammel nok til at være med – og drømmen er gået i opfyldelse.

Den 1., 2. og 3. juli er Hedvig med på det danske hold, når der løbes EM i polske Jaroslaw. Hun løber helt sikkert med fredag og søndag, hvor der kæmpes på den lange distance og sprint-distancen. Lørdag står den på stafet, og her skal tre af de fire danske piger i EM-truppen deltage.

For Hedvig er EM den foreløbige kulmination på flere års træning. Sporten fik hun smag for, da hun fandt ud, at hun havde talent.

“Siden har jeg fået mange venner gennem sporten. Orienteringsmiljøet er noget af det bedste, jeg har oplevet,” siger Hedvig Gydesen.

Håber på noget godt

Da det er første gang, hun deltager, handler EM primært om at få international erfaring.

“Men hvis det går godt, kan jeg godt være med i toppen,” spår Hedvig, der netop er gået ud af 8. klasse på Vestre Skole i Middelfart.

Næste år står den på endnu mere o-løb, når hun skal på Himmelbjergegnens Natur- og Idrætsefterskole, der som den eneste i landet har en orienteringslinje.

Men først skal der løbes stærkt i Polen. Hep på Hedvig. Det gør vi.

Vi støtter vidt og bredt

Middelfart Sparekasse har en lang tradition for at støtte idræts- og kulturlivet i de lokalsamfund, vi er en del af. Du kan læse mere om dem, vi støtter, og hvad vi støtter her.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.