Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Drenge og piger i alderen 12 til 16 år har lørdag 18. juni mulighed for at blive trænet af en af verdens bedste håndboldspillere. Landsholdsstjernen Mikkel Hansen kommer til Vestfynshallerne med sin MH24-håndboldcamp.

MH24 er navnet på den forening, Mikkel Hansen har stiftet med det formål at bekæmpe mobning både på og uden for håndboldbanen. Hans fem timer lange besøg i Vestfynshallerne kommer til at bestå af en blanding af håndboldtræning og Mikkels fortælling om livet som professionel og hans erfaringer med, hvad godt kammeratskab er, og hvad det betyder både for den enkelte og det hold, man er en del af. Mikkel Hansens landsholds- og klubkammerat Henrik Møllgaard deltager også i Nørre Aaby – både som træner og fortæller.

Mikkel Hansen bliver træner i Nørre Aaby – for en dag

Campen i Nørre Aaby er en af fire håndboldcamps, som Mikkel Hansen afvikler i weekenden 18. og 19. juni. Middelfart Sparekasse er sponsor for de fire håndboldcamps. Vi har samarbejdet med Mikkel Hansen i flere år, og det giver god mening for os at støtte op om Mikkels kamp mod mobning.

Der er fortsat ledige pladser til campen i Nørre Aaby. Campen i Nørre Aaby afholdes lørdag den 18. juni kl. 16-21.Det koster 600 kroner at deltage. Prisen dækker træning, mad og drikke samt et håndboldkit bestående af t-shirt, shorts og en håndbold. Indtægterne fra håndboldcampen går ubeskåret til MH 24 – Foreningen Mikkel Mod Mobning.

Eneste krav for at deltage er, at du er bagspiller, da det er de spillere, Mikkel har den bedste forudsætning for at træne – og så skal du som nævnt være mellem 12 og 16 år. Og så må du ikke have deltaget i en af de tidligere MH24-camps.

Tilmeld dig her

Lyder det interessant for dig? Så kan du tilmelde dig direkte på www.mh24.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her