Print Friendly, PDF & Email
Share Button

For et år siden sagde vi “5 år og 5.000 kunder” om vores afdeling i Aarhus. Nu kan vi sige “6 år og 6.000 kunder”. Med andre ord holder vi kadencen og har også det seneste år budt velkommen til 1.000 nye kunder.

“Vi er enormt glade for den tillid, som mange aarhusianere fortsætter med at vise os – vi har rundt regnet fået fem nye kunder hver eneste åbningsdag det seneste år. Det er vi meget stolte af,” siger Lars Reimer, afdelingsdirektør i Aarhus.

Næste mål: 7 år og 7.000 kunder

Heldigvis er Aarhus en stor by, så der er rigelig mulighed for at byde mange flere kunder velkommen i de kommende år.

“Det gør vi også meget gerne. Men det må ikke være på bekostning af de eksisterende kunder. De skal opleve at få lige præcis den service, de forventer – og gerne lidt mere til,” siger Lars Reimer.

Middelfart Sparekasse er fortsat en mindre spiller i den store by. Nye tiltag skal gerne øge synligheden omkring Sparekassen.

“Vi har et værdisæt, der tiltaler mange. Vi driver en bæredygtig forretning med fokus på at hjælpe, hvor vi kan. Også de knapt så oplagte steder. Vi har eksempelvis hjulpet Reden med penge til et nyt sundhedstilbud til de udsatte kvinder, der benytter værestedet. I nær fremtid åbner vi for, at alle kan give et bidrag, når vi åbner Sparekassens crowdfundingplatform til fordel for det gode initiativ,” fortæller Lars Reimer.

Vil du se nærmere på Middelfart Sparekasse i Aarhus – så kan du se mere her.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.