Rentetilpasning december 2018
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Er du en af de mange husejere med et F1, F3 eller F5-lån, der skal rentetilpasses til april, så er det en god idé at bruge lidt tid på se på dine muligheder.

Det er i forbindelse med rentetilpasningen, at du med fordel kan skifte til en anden lånetype, hvis du ønsker det. Vi forventer, at boligejere med F1-lån får en nogenlunde uændret rente i forbindelse med rentetilpasningen, mens F3- og F5-lånere formentlig kan se frem til lavere månedlige ydelser, fordi renten er faldet siden sidste rentetilpasning. Faktisk lader det til, at ydelsen på de tre lån bliver næsten den samme.

“Det kan tale for at overveje at binde sin rente i en længere periode end ét år, siger Kim Northoff Jensen, boligchef i Middelfart Sparekasse.

Fast rente er også en mulighed

Det kan også være en idé at vende muligheden for at lægge om til et lån med fast rente. Den månedlige ydelse vil blive lidt højere, men til gengæld er der fuld tryghed omkring din rente de næste mange år. Hvis du vil undgå at skulle betale mere i månedlig ydelse, kan det også være en idé at forlænge løbetiden på dit realkreditlån.

Chefanalytiker ridser situationen op

Det kan være lidt en jungle at finde rundt i alle de forskellige lånetyper. I videoen her løber Totalkredits chefanalytiker, Jeppe Borre, de forskellige muligheder igennem.

Kontakt din rådgiver – vi er klar til at hjælpe

Vi vil selvfølgelig også hellere end gerne hjælpe dig. Så tag fat i din rådgiver i god tid inden udgangen af januar, så kan I sammen se på den bedste løsning for dig.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.