Middelfart Sparekasse og Parkeston House
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Den planlagte flytning fra Skolegade 45 til Dokken 10 nærmer sig hastigt, og derfor vil vi gerne forberede dig på, at du kan opleve lidt flytterod i den kommende tid, hvis du besøger os.

Vi har åbent – også mens vi flytter

Flytningen foregår primært i dagene op til 1. september, men du kan hele tiden komme i kontakt med os. Vi har åbent i Skolegade til og med mandag den 28. august. Fra og med tirsdag den 29. august kan du møde os på Dokken 10. Forvent dog lidt flytteaktivitet på den nye adresse i dagene frem til 1. september.

Hæveautomaten flytter naturligvis med til Dokken 10. Derfor er den ude af drift den 30. og 31. august.

Nye åbningstider ved kassen

I forbindelse med flytningen indfører vi nye ekspeditionstider ved kassen. Fra og med 1. september er kassen åben alle hverdage fra klokken 10 til 13. Ændringen sker for bedst at kunne leve op til vores mange kunders behov og ønsker.

Vi kan se, at brugen af kassen falder i takt med, at elektroniske betalinger vinder større og større indpas, og ved at reducere åbningstiden i kassen kan vi bruge flere ressourcer på det vores kunder primært efterspørger – den personlige rådgivning.

Der vil fortsat være åbent i afdelingen fra 10 til 16 hver dag, og du er altid velkommen til at kigge ind. Husk også, at vi tilbyder rådgivning alle hverdage uden for den normale åbningstid, nemlig mellem 8 og 10 og igen fra 16 til 18. Det kræver dog en forudgående aftale.

Kom til reception den 22. september

Vi vil meget gerne vise dig vores nye lokaler, og derfor vil vi gerne invitere dig inden for fredag den 22. september mellem kl. 14 og 16. Vi håber meget at se dig til receptionen, hvor vi byder på lidt at spise og drikke.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her