Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Middelfart Sparekasse er en garantsparekasse. Det betyder, at vi er selvejende og ikke har aktionærer. Vi sikrer vores kapitalgrundlag ved, at vores kunder kan tegne garantkapital. Til gengæld kvitterer vi med en attraktiv rente, og hvis du bliver garant inden 20. februar 2017 kan du også nå at komme med til vores garantmøder.

Bliv garant og få flere fordele

For at blive garant skal du tegne garantkapital for min. 5.000 kr. Den årlige rente på garantkapitalen forventes at blive at blive fastsat til 3 % for 2017.

Der er flere gode grunde til at være garant i Middelfart Sparekasse:

  • Du støtter op omkring dit lokale pengeinstitut, der har fokus på udvikling af det lokalsamfund, du og Middelfart Sparekasse er en del af.
  • Du kan veksle valuta gratis.
  • Du inviteres til garantmøder hvert andet år – og næste gang er i marts 2017.
  • Du får indflydelse i form af stemmer til valget af sparekassens øverste myndighed, repræsentantskabet. Du har også selv mulighed for at stille op til repræsentantskabet.

Husk, at garantkapital er ansvarlig kapital, der ikke er dækket af Garantiformuen (tidligere Indskydergarantifonden). En investering i Middelfart Sparekasse skal derfor, ligesom alle andre investeringer, vejes op imod vurderet risiko og afkast. Du kan læse om sparekassens økonomi og drift her.

Bliv kunde eller book et møde med din rådgiver her

Garantmøde 2017

Med garantmøderne siger Middelfart Sparekasse tak til sine garanter. Garanterne er med til at sikre en solid sparekasse i fremgang, og det er vigtigt for sparekassen og for lokalsamfundet.

Sparekasse er selvejende, og bruger blandt andet sit overskud på at støtte gode initiativer i lokalsamfundet, på at sikre gode medarbejderforhold og på at holde fast i en enestående kundeservice.

Garantmøderne holdes hvert andet år, og alle garanter bliver inviteret til en dejlig aften med spisning og underholdning samt beretning om sparekassens drift og regnskab.

Næste gang der er garantmøder er i marts 2017, og hvis du bliver garant inden 20. februar kan du nå at komme med.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her