Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Det er rettidig omhu at tænke på både din og dine børns fremtid ved at spare op. Det kan være i form af en pensionsopsparing eller en børneopsparing.

Men mange får ikke det optimale ud af opsparingen. Med det meget lave renteniveau i disse år, er det ren opbevaring at have sin eller børnenes opsparing stående på en almindelig indlånskonto. Her kommer renten ikke meget over nul procent, så når man medregner inflationen i ligningen, så bliver opsparingen faktisk lidt mindre værd år for år.

MS Puljeinvest er et alternativ

Både pensionsmidler og børneopsparing kan også placeres i investeringspuljer gennem MS Puljeinvest. Det er naturligvis altid forbundet med en vis risiko at investere, men vi har en lang række forskellige tilbud, hvor vægtningen mellem aktier og obligationer varierer. Der er med andre ord investeringspuljer til både den forsigtige og den mere risikovillige investor.

Du kan læse mere om vores investeringspuljer ved at følge dette link:

https://midspar.dk/privat/investering/ms-puljeinvest/

Her kan du se mere om de historiske afkast i de forskellige puljer, vi tilbyder:

https://lokalpuljeinvest.dk/midspar

Hvis du er interesseret i at få din opsparing i arbejdstøjet, så er det en god idé, at begynde med at tage en snak med din personlige rådgiver. Du kan finde ham eller hende her:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her