Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Der er mange gode grunde til at have et MasterCard Kredit i lommen, når du tager på ferie. Og skal du på skiferie, er fordelene endnu større. Hos mange forsikringsselskaber skal du supplere din rejseforsikring for også at være dækket, når du tager på skiferie. Med et MasterCard Kredit Guld eller Platinum er en skiferie dækket af den rejseforsikring, der følger med kortet.

Tag flere kort med på ferie

Generelt anbefaler vi, at du medbringer mere end ét betalingskort, når du tager på ferie. De fleste har VISA/Dankortet i lommen, og med et MasterCard Kredit derudover er du godt stillet. Du har et ekstra kort, hvis du skulle være så uheldig at miste det ene – og så er der op til 42 dages rentefri kredit.

Bedst til billeje

Hvis du skal leje en bil på din ferie, er det en ekstra tryghed at have MasterCard med på turen. Nogle udlejere kræver, at du skal tegne en ekstra forsikring, hvis du vil betale med VISA/Dankort.

Bestil et MasterCard Kredit Guld eller Platinum nu

Betaler du billejen med dit MasterCard Kredit Guld og Platinum, er der også selvrisikodækning, hvis uheldet er ude.

Hvis du skal på ferie i vinterferien – uge 7 – skal du skynde dig at bestille et MasterCard Kredit, hvis det skal med på turen, da der kan være op til to ugers leveringstid. Men fortvivl ikke, hvis du er sent ude. Rejseforsikringen er i kraft, så snart kortet er bestilt. – Kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil høre mere om MasterCard Kredit.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her