Harri G. Pedersen ser frem til at fortsætte den positive udvikling i Esbjerg-afdelingen sammen med kollegerne.
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Man skal ikke gå over åen efter vand, og man skal heller ikke gå ud i byen efter en afdelingsdirektør, hvis den bedste kandidat sidder i huset i forvejen.

Sparekassen har pr. 1. juni udnævnt Harri G. Pedersen til afdelingsdirektør i Esbjerg. Han har været erhvervskundechef i afdelingen siden august 2017, og han søgte afdelingsdirektørjobbet, da stillingen blev ledig.

“Jeg har fået et godt indblik i de værdier, Sparekassen drives ud fra. Det er værdier som ordentlighed, tilgængelighed og troværdighed, og det er værdier, som jeg gerne selv vil forbindes med. Så da muligheden for at prøve kræfter med lederopgaven i afdelingen opstod, var det helt naturligt for mig at gribe den. Det bliver spændende at få lov til – sammen med en flok dygtige og engagerede kolleger – at fortsætte den positive udvikling, der har præget sparkassen i Esbjerg siden etableringen af afdelingen i 2013,” siger Harri G. Pedersen.

53-årige Harri G. Pedersen har mange års erfaring fra sektoren, bl.a. som seniorerhvervsrådgiver i Sydbank og erhvervskundechef i Nykredit. Han bor i Tjæreborg med sin hustru, Margaret, og de har fire børn.

Han kommer til at stå i spidsen for en ganske nyindrettet afdeling med 16 medarbejdere. Esbjerg-afdelingen flyttede sidste år fra Skolegade til Parkeston House på Dokken 10 for at kunne rumme de mange kolleger og kunder, der er kommet til siden åbningen i Esbjerg.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.