Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Med to virksomheder og tre børn keder ægteparret Anette og Morten Sønderskov sig bestemt ikke. Alligevel fandt de for nogle måneder siden tid til at skifte pengeinstitut. Til Middelfart Sparekasses afdeling på Strandkærvej i Horsens.

“Jeg har hørt positiv omtale af afdelingen i Horsens, og da min bankmand flyttede dertil, så var det oplagt at flytte med. Han tænker lidt anderledes end de fleste. Han kan godt tænke, at en idé er skør, men han lytter alligevel. Han er ikke så firkantet, så ham vil jeg ikke undvære,” siger Morten Sønderskov, der blev kunde i efteråret 2015 kort tid efter Jens Michael Jensen var tiltrådt jobbet som erhvervskundechef i Middelfart Sparekasse i Horsens.

Morten Sønderskov driver sin virksomhed MC Minientreprenør fra familiens adresse i Glud 11 kilometer fra Horsens. Hustruen Anette er indehaver af Frisør Værkstedet i Hornsyld. Og hun skulle bruge et par måneder mere, før hun skiftede til Middelfart Sparekasse.

“Der er to bankmænd i mit liv. Jens Michael og Steen Freiberg. Da Steen så også skiftede til Middelfart Sparekasse i Horsens, skiftede jeg også”, fortæller Anette.

Hun kommer jævnligt i afdelingen i Horsens, og er imponeret over den velkomst, hun får.

“Vi har altid følt os meget velkomne, og jeg føler mig genkendt. Også af dem, som måske kun har set mig en enkelt gang eller to”, siger Anette, som også var glad for modtagelsen af deres tre børn, da de var med i Sparekassen for at tømme deres sparegrise.

“Hende, der tog imod dem, var rigtig god til at tage dem med, så de selv kunne tømme deres sparegris. Så Sparekassen er også i børnehøjde. Det er jo derfor, vi tager dem med – for at de skal lære noget om penge”, siger Anette Sønderskov.

Personligt kendskab og hurtige svar

Parret sætter især pris på, at der tages udgangspunkt i dem og ikke skemaer og tabeller.

“Vi har ikke 16.000 til os selv om måneden, når alt er betalt. Men så har vi nogle andre værdier. Jens Michael går ikke ud fra et skema, når han rådgiver os. Han går ud fra, hvad vi har, og hvordan vi er med pengene”, siger Anette Sønderskov.

Morten Sønderskov driver sin entreprenørvirksomhed MC Minientreprenør fra privatadressen.

“Du skal tit være hurtig for at lave gode handler. Så nytter det ikke, at der går 14 dage, før jeg får svar fra banken. Jeg kan ringe til Jens Michael, og i løbet af fem minutter får jeg et ja eller et nej”, siger Morten Sønderskov.

Han har fuld forståelse for, at rådgiveren ikke altid siger ja til hans idéer.

“Men man skal have et hurtigt svar. Så ved man, hvad man har at forholde sig til”, siger Morten Sønderskov.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.