Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Når pigerne fra 8.a på Vestermarkskolen i Vester Skerninge tirsdag 19. april drager til Glostrup for at deltage i DM i Skolebasket 2016, har de det basale udstyr i orden.

Middelfart Sparekasse har sponsoreret sportstasker, drikkedunke og håndklæder. Udstyret blev leveret af Thomas Ingemansen, kundemedarbejder i Middelfart Sparekasses afdeling i Svendborg. Og han lagde et vist pres på eleverne.

“Jeg sagde, at eneste krav er, at de vinder DM”, siger Thomas Ingemansen med et smil.

For ikke at gøre forskel på drenge og piger, havde han også udstyr med til drengene i klassen.

Middelfart Sparekasse er relativt ny i Svendborg. Afdelingen åbnede i november 2015, og derfor arbejder de otte medarbejdere på at gøre Sparekassen synlig i Svendborg. Det sker blandt andet gennem sponsorater til foreninger i det sydfynske.

“Middelfart Sparekasse har en målsætning om at tage aktiv del i livet i de samfund, vi er til stede i. Det gælder naturligvis også på Sydfyn, hvor vi allerede har indgået en del aftaler med forskellige foreninger”, fortæller afdelingsdirektør Steen Tinsfeldt.

Listen tæller blandt andre Svendborg Rabbits, Peder Most Garden, Svendborg Badminton Klub, GOG, DM i skak og Egense Rantzausminde Idrætsforening.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her