Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Det 8. internationale Dr. Nielsen Vinterhygge Marathon & Par-Marathon (nyt tiltag i 2017) afholdes søndag den 22. januar 2017.

I 2017 byder vi på 2 markante nyheder: Par-Marathon, hvor 2 løbere deler maratondistancen. Romkugler og kaffe til dessert efter buffeten. Så glæd dig til endnu et løb med hygge og Danmarks bedste Marathon-buffet.

Sparekassen er skarpe til at hjælpe
Et maraton løb i januar-kulde med mulighed for at få en lille skarp undervejs. Giver det overhovedet mening? Det gør det i Vejle IF og for 500 løbere – og for Middelfart Sparekasse. Vi er stolte over for femte år i træk at være en af hovedsponsorerne for Dr. Nielsen Vinterhygge Marathon, og vi er på ruten, hvor vi bemander et depot. Vi møder nemlig løberne, hvor de er.

Løbets mange frivillige hjælpere, som primært kommer fra Vejle IF og Vinding SF, har i den grad taget temaet til sig, og langs ruten er der ingen grænser for de skæve udklædninger og det gode humør. I depotet for 2016, hvor Middelfart Sparekasse også var med, var temaet “Oktoberfest”, så løberne blev mødt med tyrolermusik, lederhosen og struttende skørter. Det bliver spændende at se, hvad holdet finder på i 2017.

Løbet har på de syv år vokset sig stort, og er i dag Danmarks 3. største marathonløb på trods af det – vil nogen sige – utaknemlige løbstidspunkt i januar måned. Der forventes 500 deltagere heraf ca. 25 fra udlandet.

Tilmelding er nu åben
Tilmelding til løbet via følgende link www.vejlelober.dk, hvor du også kan læse om forplejning og meget andet.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse.

Med venlig hilsen
Middelfart Sparekasse
Vejle afdelingen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her