Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Lars Hansens kunder forventer rent, nystrøget tøj. Som kunde i Middelfart Sparekasse forventer han ærlig og troværdig rådgivning. Det får han hos erhvervsrådgiver Gunhild Brinch Lihn, så da hun i 2012 skiftede til Middelfart Sparekasse, flyttede Lars Hansen og hans virksomhed, Ekspert Renseriet, i Vejle med.

“Vi havde et rigtigt godt samarbejde, så det var jeg ikke meget i tvivl om. Det handler meget om tillid, og det har jeg til Gunhild. Jeg har brug for rådgivning – ikke en, der prøver at sælge mig alt muligt andet mærkeligt”, siger Lars Hansen, der har drevet Ekspert Renseriet siden 2000.

Det mangeårige kendskab er også en fordel, siger han.

“Gunhild har fået et billede af, hvordan jeg er. Hvordan jeg ser på pension, opsparing og risikovillighed. Vi er på bølgelængde”, siger Lars Hansen, der har været i renseribranchen i 20 år og har tre ansatte i virksomheden.

Altid et smil

Lars Hansen er en af de kunder, som ofte besøger Vejle-afdelingen. Han kommer cirka en gang om ugen for at aflevere penge.

– Der er en virkelig god stemning. Man bliver altid mødt med et smil, og der er altid nogle, der er parate og villige til at hjælpe. Og så er der altid en, der har de kompetencer, man har brug for, siger Lars Hansen.

Vil du høre mere om at være kunde i Middelfart Sparekasse?

Klik på formularen her og book et uforpligtende møde eller en snak.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her