Middelfart Sparekasse er Danmarks næstbedste arbejdsplads 2017.
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Hip hurra. Sent tirsdag aften blev vi kåret til Danmarks næstbedste arbejdsplads i kapløb med 134 andre virksomheder. Måske husker du, at vi blev nummer et sidste år – det skal ikke forhindre os i at fejre andenpladsen. For faktisk scorer vi bedre på den trivselsmåling, der ligger til grund for placeringen, end sidste år. Så vi er blevet en bedre arbejdsplads – at andre så er blevet endnu bedre kan vi kun sige tillykke med.

Derfor kan både kunder og medarbejdere de kommende dage nyde synet af pyntede afdelinger med budskabet om, at vi er en af Danmarks bedste arbejdspladser.

Førsteplads i samfundsansvar

Faktisk fik vi også en førsteplads med hjem fra gallafesten i Cirkusbygningen i København. Great Place to Work, der står for kåringen af Danmarks bedste arbejdsplads, uddelte en særpris til en virksomhed, der gør det særligt godt på CSR-området (det vi kalder samfundsansvar til hverdag). Og den pris tilfaldt os.

Det er en pris, vi er utroligt stolte af. Da sparekassen blev grundlagt i 1853 var udgangspunktet, at den skulle være ”til fælles bedste”. Det arbejder vi ud fra den dag i dag. Vi har brug for stærke, levende lokalsamfund, og lokalsamfundene har brug for en stærk medspiller, som kan være med til at skabe liv i lokalområdet. Det er det, samfundsansvar handler om for os: At gøre en positiv forskel i de områder, hvor vi har afdelinger. Derfor er vi meget glade for, at Great Place to Work har set og anerkender vores arbejde med samfundsansvar.

Kunderne mærker arbejdsglæden

For os er det meget vigtigt at være en god arbejdsplads. Ikke kun for de over 300 kollegers skyld, men i endnu højere grad for kundernes skyld. Vi er nemlig overbeviste om, at vi kun kan leve op til vores vision om at være “Bedst til kunder” ved at have tilfredse medarbejdere, som derfor har lyst til at gøre en ekstra indsats.

Glæden på arbejdspladsen skal du meget gerne kunne mærke, når du træder ind i en hvilken som helst af vores afdelinger. Vi kigger op og smiler og gør alt, hvad vi kan, for at du skal føle dig velkommen. Du er altid velkommen til at kigge forbi, men kommer du en af de nærmeste dage, får du helt sikkert et ekstra skud arbejdsglæde ud af det.

Kollegerne har ordet

Der kan være mange forklaringer på, hvad der gør en arbejdsplads til en god arbejdsplads. Vi har spurgt en række kolleger, hvad de mener er årsagen til, at Middelfart Sparekasse er en særligt god arbejdsplads. Deres bud får du i videoen her:

Lad os mødes

Er du ikke allerede kunde i Middelfart Sparekasse, eller vil du gerne vende din økonomi med din rådgiver, er du altid velkommen til at kigge ind.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.