Carl holder kontakten
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Da Carl Rosenager for snart 28 år siden blev kunde i vores afdeling i Strib, var der ikke noget, der hed netbank eller mobilbank. Heller ikke Facebook eller Instagram. Det var dengang, man med meget jævne mellemrum besøgt sin filial for at ordne sine bankforretninger.

I dag bor 73-årige Carl Rosenager ikke længere i Strib. Men selv om privatadressen er flyttet til landsbyen Åstrup nær Faaborg, så er han stadig kunde i Middelfart Sparekasse i Strib.

“Jeg har verdens bedste pengeinstitut – det har jeg ment i 28 år. Jeg kan ikke sige dig én eneste gang, hvor jeg ikke er blevet behandlet ordentligt,” siger Carl Rosenager.

Carl møder oftere Sparekassen på Instagram end i Strib

Turene til Sparekassen er færre i dag end for år tilbage. Carl nyder fortsat besøgene i afdelingen.

“Jeg hører til i Strib, så afdelingen er der mit hjertensbarn. Når jeg kommer for at sige goddag, så kommer Bente (kundemedarbejder Bente Chr. Nielsen, red.) farende og tager imod mig,” fortæller Carl.

I stedet for at besøge afdelingen i Strib har Carl gjort det til en vane at følge Sparekassen på de sociale medier. Få er de opslag på Sparekassens Instragram-profil, som ikke har fået et hjerte med på vejen af Carl. Han også en af Sparekassens 13.000 venner på Facebook.

Sammen med hjemmesiden, nyhedsbrevet, LinkedIn og Twitter er det kanaler, der gør, at Sparekassen og kunderne kan holde kontakten, selv om besøgene i afdelingerne bliver færre.

“I er meget udadvendte og moderne – i er med i forreste række, når der sker noget. Jeg følger med i, hvad I foretager jer, og hvis I spørger, hvad man synes om Sparekassen, så får I alle de roser, jeg kan finde,” fortæller Carl Rosenager.

Han kan også siges at være med i forreste række. Som 73-årige har han det store kørekort til sociale medier. En del af formiddagsritualet er at blive opdateret.

“Jeg sætter mig til computeren eller med telefonen og tjekker, om der er løbet noget ind, der kan interessere mig. Hvis der er noget, så slår jeg det op på computeren og svarer grundigt, hvis det er interessant nok,” fortæller Carl.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her