Brexits betydning for boligejere
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Storbritanniens nej til EU har medført faldende renter og dermed mulighed for konvertering til danske boligejere.

Det er særligt kursen på de fastforrentede lån, der er attraktive, og du bør derfor overveje, om det er nu du skal slå til.

Her kan du følge med

Du kan følge med i kursudviklingen på Totalkredit.dk

Du kan logge ind i din netbank og vælge [links] og [Totalkredit]. Når du er logget ind, har du mulighed for selv at regne på konsekvenserne af en omlægning af dit nuværende lån.

Kontakt din rådgiver

Det er vanskeligt at forudsige, hvordan renten udvikler sig. Det aktuelle rentefald er en konsekvens af den usikkerhed, som briternes nej til EU har medført. Hvis du ønsker at drage fordel af det lave renteniveau, anbefaler vi, at du tager fat i din rådgiver og får råd om omlægning af dit realkreditlån. Omlægning til et fastforrentet lån med lav rente vil give dig en større sikkerhed for din ydelse i hele lånets løbetid. Når du overvejer omlægning, bør du også tænke over, om du har andre lån med en højere rente, du kan indfri, eller om du har andre planer, som med fordel kan finansieres med et lån i boligen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her