Mere end hundrede fortællinger - læs mere på blog.midspar.dk
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Middelfart Sparekasses blog, Blog.midspar.dk, blev sat i søen for mere end 10 år siden. Tanken var og er fortsat, at vi vil bruge bloggen som talerør for de mange mennesker, som Sparekassen på den ene eller anden vis støtter.

Det første indlæg på blog.midspar.dk var Pernilles beretning om et udvekslingsprogram, der gennem Rotary førte hende til Australien. Siden Pernilles historie har mere end 100 skribenter delt deres oplevelser på blog.midspar.dk.

Til inspiration for andre

I Sparekassen har vi tæt på 500 sponsorater, og når vi støtter folk, der fx forfølger deres drømme om uddannelse i udlandet eller ambitionen om at blive bedre inden for deres sportsgren, så sker det ofte med en opfordring til at inspirere andre ved at skrive indlæg på bloggen.

Derfor kan du læse tæt ved 400 små historier – de seneste er fra Amalie, der læser i New Zealand, Søren, der træner til EM og DM i duathlon, Henrik, der læser på SDU og er på landsholdet i Triathlon, Emil, der går i gymnasiet og er på juniorlandsholdet i Triathlon, Amalie, der læser et semester på Erasmus Universitet i Rotterdam, og endelig Thomas Elley, der er ved at lave endnu en kortfilm.

Du er velkomment il at læse om de mange spændende oplevelser, og send gerne en hilsen til skribenterne.

Læs med på Blog.midspar.dk

Følg vores sponsoratmodtageres oplevelser på vores blog - Blog.midspar.dk.

Adventureracesæson 2019 er slut – Team Fit4Run er igen stærkeste damehold

9. oktober 2019

Team Fit 4 Run har været til start i de fleste danske adventurerace i år, startende med Kong Vinter på....
Lœs mere

Sydkoreansk Studiekultur På Godt og Ondt

7. oktober 2019

Min oplevelse med den Sydkoreanske studiekultur Efter lidt over en måned som POSTECH-studerende, og som bosiddende på campus i Sydkorea,....
Lœs mere

Se alle

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.