Swipp hæver beløbsgrænsen til 50.000 kr.
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Fra den 8. juni hæver Swipp beløbsgrænsen for overførsler, betaling og anmodninger fra 25.000 til 50.000 kr. om dagen. Især de mange erhvervsdrivende, der gerne vil bruge mobilbetaling til køb og salg af større forbrugsgoder, sætte pris på forhøjelsen. Swipps konto-til-konto-løsning gør det fuldstændigt risikofrit at hæve beløbet for både forbruger og erhvervsdrivende.

Den højere beløbsgrænse skal imødekomme behovet hos et stadig stigende antal erhvervsdrivende, der gerne vil kunne handle til høje priser via mobiltelefonen. Møbelforretninger, guldsmede og bilforhandlere er blandt de forretninger, der får lettere ved at klare betalingen på mobilen:

– Vi vil gerne gøre det så let som muligt for alle danske erhvervsdrivende at bruge mobiltelefonen som betalingsplatform. Derfor hæver vi nu den daglige beløbsgrænse, da flere efterspørger muligheden for at kunne sælge produkter og ydelser på op til 50.000 kr., siger Martin F. Andersen, der er administrerende direktør for Swipp.

Sikkerhed for dækning

Overførsler med Swipp sker direkte fra konto til konto uden brug af betalingskort. Det betyder, at Swipp har indbygget dækningskontrol uanset beløbsgrænsen. Derfor risikerer kunderne ikke at gå i overtræk, selvom beløbene er store – ligesom butikkerne altid er garanteret deres betaling:

– Den nye beløbsgrænse giver både forbrugere og forhandlere en større fleksibilitet, samtidig med at man har fuld dækningssikkerhed for beløbet. Forhandlerne kan sælge store forbrugsgoder helt uden risiko, og det vil komme til at gøre en stor forskel i detailhandler og i serviceerhverv med hyppige transaktioner på over 25.000 kr., som har været den hidtidige daglige beløbsgrænse. Og med faste lave transaktionsomkostninger bliver omkostningerne de samme”, siger Martin F. Andersen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her