Middelfart Sparekasse, vinder af Finansimage 2017.
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Middelfart Sparekasse har også i 2017 det bedste image blandt de danske pengeinstitutter. Det er konklusionen i en undersøgelse, som finansmediet Finanswatch og analysebureauet Wilke står bag. Over 4.400 danskere har deltaget i undersøgelsen, hvor 30 pengeinstitutter sammenlignes på otte image-parametre. Det er bl.a. god rådgivning, troværdighed og god service, der er blevet spurgt til.

Fremgang – både for branchen og Sparekassen

I forhold til 2016 er der fremgang at spore, og det gælder både branchen generelt og Sparekassen. Faktisk er vi det pengeinstitut, der er gået mest frem i forhold til målingen i 2016 – på trods af, at vi også vandt sidste år. Det er vi meget stolte over. Faktisk scorer vi så godt, at vi ud over at vinde den samlede undersøgelse også topper undersøgelsen på samtlige otte image-parametre.

I anbefaler os – tak for det

Ud over image-undersøgelsen er de 4.400 bankkunder også blevet spurgt, i hvor høj grad de vil anbefale deres pengeinstitut til familie og venner. Det gøres ved hjælp af en Net Promoter Score, NPS. Gennem et ganske simpelt regnestykke trækkes de positive (der, gerne vil anbefale deres pengeinstitut til andre) fra de negative (dem, der ikke vil anbefale deres pengeinstitut til andre).

Den højest mulige NPS-score er 100. Gennemsnittet i vores branche er 5, og Sparekassens NPS-score er 51. Det flotte resultat kan vi kunne takke jer kunder for. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at leve op til jeres tillid.

Del dine oplevelser med Middelfart Sparekasse

Vi får mange kunder på baggrund af anbefalinger fra andre tilfredse kunder – det er vi glade for! Vi håber også, at du vil anbefale Sparekassen og din rådgiver til venner og bekendte eller give os en anbefaling på Trustpilot

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her