Bankospil i Strib Forsamlingshus
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Strib Forsamlingshus Støtteforening afholder bankospil i samarbejde med Middelfart Sparekasse. Sparekassen vil gerne støtte et godt initiativ, hvor frivillige laver et kæmpe arbejde i at skaffe midler til vedligeholdelse af Strib Forsamlingshus.

Tid og sted

Bankospillet finder sted torsdag den 21. september 2017 i Strib Forsamlingshus, Idrætsvej 14, 5500 Middelfart fra kl. 18.30 – til ca. 22.00 – dørene åbnes kl. 17.00.
( Bemærk, der er begrænset antal pladser, så kom i god tid).

6 gratis kort, hvis du er kunde i Middelfart Sparekasse

Er du kunde i Middelfart Sparekasse, får du op til 6 GRATIS kort. Så husk at medbringe dit personlige betalingskort og vis det ved indgangen.

Nyd en aften i hyggeligt selskab og måske få en gevinst med hjem.
Du må gerne medbringe dine egne drikkevarer og evt. kage til kaffen, men du har også mulighed for at købe pølser, brød, ostemad og drikkevarer.

Så kom og støt op om et godt initiativ.

Vi glæder os til at se dig.

Med venlig hilsen
Middelfart Sparekasse, Strib afdeling og Strib Forsamlingshus Støtteforening.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.