Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Middelfart Sparekasses afdeling i Esbjerg bød 1. april velkommen til en ny privatrådgiver. 48-årige Arne Skovvang Jørgensen kommer fra en lignende stilling i Sydbank.

Det er en rutineret og lokalkendt rådgiver, vi har fået på holdet. Arne bor i Esbjerg, og han har også arbejdet i byen uafbrudt, siden han startede i Esbjerg Bank i 1987. Derefter har han været i Varde Bank og Sydbank i stillinger som filialchef, privatrådgiver og vurderingsmand for Totalkredit.

“Middelfart Sparekasse sætter kunder og medarbejdere i centrum som de vigtigste aktiver. Det passer perfekt til min indstilling til arbejdet. Jeg vil gerne opbygge et tillidsforhold til mine kunder og være der for dem i både medgang og modgang”, siger Arne Skovvang Jørgensen.

Han er gift med Pia på 16. år. Parret har to børn, Frederik på 18 og Mathilde på 14 år. Fritiden bruges blandt andet på oldboysfodbold, golf, fitness og med at passe hus og have.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her