Anna Mette og Oluf Degnbol - kunde nummer 5.000 Aarhus
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

5.000 kunder på fem år i Aarhus. Eller fire nye kunder hver eneste åbningsdag siden den første i sommeren 2013. Det er værd at fejre, så vi har holdt godt øje med ”tælleapparatet” for at kunne spotte kunde nr. 5.000 i afdelingen.

Det blev ægteparret Anna Mette og Oluf Degnbol, der trådte ind i afdelingen og blev kunde nr. 5.000. Ud over et varmt velkommen, som alle kunder får, så var der også en buket blomster til Anna Mette Degnbol.

“Vi er stolte over det, vi har opnået på fem år. Vi begyndte med otte kolleger og nul kunder. Nu har vi 5.000 kunder og er 27 i afdelingen,” fortæller afdelingsdirektør Flemming Kristensen.

Nej tak til negative renter

Anna Mette og Oluf Degnbol var som sådan ikke utilfredse med behandlingen i deres tidligere pengeinstitut.

“Men de indførte negative renter, og det ville vi ikke acceptere,” fortæller Oluf Degnbol.

Han spurgte derfor sin revisor, hvem der ikke har negative renter på indlån. Og revisoren foreslog Middelfart Sparekasse.

“Vi havde i forvejen hørt godt om jer – vi har familie, der er kunder,” fortæller Anna Mette Degnbol.

Ud over, at der ikke er negative renter på indlån, så gjorde den gode stemning i afdelingen udslaget.

“Der var en meget positiv stemning – også blandt medarbejderne. Det viser en hel del om ledelsen, og har du glade medarbejdere, har du også succes. Så det betyder meget for os,” siger Oluf Degnbol.

Ja tak til gode råd

Begge er tidligere erhvervsmæglere og er derfor ganske velbevandrede udi bankforretninger. Gode økonomiske råd er dog velkomne.

“Vi vil meget gerne høre på gode råd – vi vil bare ikke love, at vi følger dem,” siger Oluf Degnbol med et smil.

Han uddyber forventningerne til Sparekassen:

“Ordentlighed er alfa og omega. Vi forventer en god tone, og at reglerne overholdes fra begge sider.”

Det er værdier, vi kan skrive under på, og vi vil gøre vores bedste for at leve op til det, både over for Oluf og Anna Mette og alle andre kunder.

Fem er et magisk tal – få del i 5×5.000 kr.

Med 5.000 kunder på fem år er der ikke noget at sige til, at vi er glade for tallet fem. Den glæde vil vi gerne dele med alle, så vi har besluttet at udlove 5×5.000 kr. Alle kan søge om pengene, som vi gerne ser kommer til at tjene et godt formål. Det kan være, at din forening mangler et redskab, det kan være et arrangement, som kan bruge et tilskud, eller det kan være, du er en ung studerende, der kan bruge pengene som en del af fx et udlandsophold i forbindelse med studiet.

Hvis du har en god idé til, hvad pengene skal gå til, så send os din ansøgning. Til september vælger vi fem modtagere blandt alle ansøgninger.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.