Tina Lauridsen, privaktkunderådgiver i Aarhus-afdelingen.
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Med et resultat før skat på 125,9 mio. kr. på koncernniveau kan vi se tilbage på 2017 som det resultatmæssigt bedste år for Sparekassen nogensinde.

Vores adm. direktør, Martin Baltser, er naturligvis meget tilfreds:

“Det er et resultat, vi er meget stolte af. På trods af, at konkurrencen er hård, har vi holdt de seneste års flotte kurs gennem hele 2017,” siger han i den pressemeddelelse, om årsregnskabet, vi har sendt ud.

Mange nye kunder – og mange nye forretninger

Der er flere årsager til, at regnskabet for 2017 blev så godt. Vi fik rigtigt mange kunder. En nettotilgang på 6.090 nye kunder er det højeste antal nogensinde. Det kan vi i høj grad takke vores eksisterende kunder for, da rigtigt mange nye kunder kommer på baggrund af anbefalinger fra nuværende kunder.

Samtidig er der kommet gang i økonomien, og der har været rigtigt mange hushandler i 2017. Og så har mange kunder taget imod vores anbefaling om at investere deres pensionsopsparing eller en del af deres kontante indestående på bankkontoen. På grund af den meget lave rente, er indlånsrenten nu nul procent, og dermed bliver dine penge lidt mindre værd år for år. Det betyder flere forretninger til Sparekassen – men først og fremmest er til gavn for kunderne:

“Gevinsten for kunderne, der investerer, er endnu større, end den er for os. Kunderne har store summer stående på almindelige indlånskonti til en rente på nul procent. Vi råder derfor ofte kunderne til at investere for at sikre sig mod, at deres penge bliver mindre værd år for år,” siger Martin Baltser.

Gode resultater er nødvendige

Vores egenkapital er nu over 1,1 mia. kr., og den skal fortsætte med at vokse i de kommende år. Nye krav til, hvor meget kapital, pengeinstitutter skal have, betyder, at vi skal levere lignende solide overskud i de kommende år.

“Myndighederne gør deres arbejde med at sikre, at alle pengeinstitutter er så godt kapitaliseret, at finanskrisen ikke gentager sig. Vi gør vores arbejde ved at give vores kunder den rådgivning og de produkter, de har brug for. Så længe vi har fuldt fokus på
at drive sparekassen så godt som muligt til glæde for kunderne, medarbejderne og lokalsamfundene, så skal vi nok leve op til de krav, myndighederne stiller,” siger Martin Baltser.

Se video om årsregnskabet

I videoen herunder fortæller Martin Baltser mere om Sparekassens 2017.

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.