Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Jonas Knutzen, der læser til finansøkonom på IBA i Kolding, var så glad for sit praktikophold i vores afdeling i Vinding, at han indstillede Sparekassen og Vinding-afdelingen til prisen som årets praktikplads: “Årets IBA Praktik 2017”.

Blandt 61 indstillede kom vi blandt de fem finalister, og vinderen af den regionale konkurrence skal videre til landsfinalen.

Vi er meget stolte over, at Jonas indstillede os. Vi vil gerne være en god arbejdsplads, og det gælder i høj grad også for de elever, vi tager ind hvert år. Derfor varmer det med en indstilling som denne – uanset om vi vinder eller ej.

Se video om årets praktikplads

I denne video kan du høre Jonas begrunde, hvorfor han valgte at indstille Vinding-afdelingen til prisen.

Læs mere på IBA’s hjemmeside

IBA i Kolding har lavet en længere artikel om Jonas’ indstilling – den kan du læse her: http://www.iba.dk/fuldtidsuddannelser/jonas-overraskede-sit-praktiksted-fuldstaendig-

Og som et lille PS, kan vi afsløre, at Jonas har fået job i Sparekassen, når har afslutter sin uddannelse – den nyhed fik han, efter han havde indstillet os, og før vi vidste det 🙂

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her