Nytorv
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

”Til fælles bedste”. Det var på det fundament, at Middelfart Sparekasse blev stiftet i 1853. Lige siden har vi levet efter den målsætning.
Det var også grunden til, at vi sagde ja til at blive en del af Nytorv som medinvestor på butiksbyggeriet i Middelfart.

Den 1. september er der officiel åbningsfest for Nytorv. Åbningsfesten er også en del af Trekantområdets Festuge, og du kan se det samlede program for dagen her.

Aktivitet på Torvet i Middelfart Sparekasse

Sparekassen er på flere måder en del af programmet. I selve Sparekassen er der fransk stemning på Torvet, der omdannes til udstillingen Middelfart Montmartre, som Foreningen Vestfynske Kunstnere står bag. Ud over udstillingen, sidder nogle af kunstnerne og maler på selve dagen, så du kan følge vejen fra tomt lærred til kunstværk.

Det danske rockband Dúné

På Nytorv spiller det danske rockband Dúné, og vi er medsponsor på koncerten. Og så er vi jo også medinvestor på butiksbyggeriet, og du kan besøge både H&M, Only, Pigernes og Café Mauritz, som alle er klar til at tage imod kunder fra 1. september 2017.

 

Rigtig god fornøjelse.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her