Lokalpuljen vinder 2015
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Middelfart Sparekasse giver Helle Theilgaard 5000 kroner til Red Barnet i Fredericia. Hendes søster indstillede hende til æren og pengene

Timevis af frivilligt arbejde gennem mange år giver nu kontant afkast for Helle Theilgaard. Hun er efterårets modtager af Middelfart Sparekasses Lokalpulje. 5000 kroner – selvfølgelig ikke til hende selv, men til den forening, hun i forvejen giver meget uge efter uge. I Red Barnets lokalafdeling i Fredericia er Helle blandt andet kvinden bag den årlige sommerlejr for børn, som ellers ikke ville få en aktivitetsfyldt sommerferie. Hun er glad for at yde masser af frivilligt arbejde til gavn og glæde for andre. Og hun er glad for påskønnelsen.

– Du giver meget af dig selv. Så er det dejligt, at der kommer noget tilbage, siger Helle Theilgaard.

Lige så glad, hun er for prisen, er hun for, at det var hendes søster, Susanne Voldum-Clausen, der indstillede hende til Lokalpuljen. For det ingen hemmelighed, at familien ikke ser så meget til Helle, som den måske gerne ville.

– Vi skal nærmest bestille tid i kalenderen, siger Susanne Voldum-Clausen med et smil.

For til syvende og sidst er hun og resten af familien fulde af beundring for det arbejde, Helle Theilgaard yder ud over sit 37-timers job som mentor i Fredericia Kommune. Ud over Red Barnet er Helle også frivillig i det lokale krisecenter. Og det fylder så meget hos hende, at selv en hyggeaften til et arrangement med skønhedsguruen Ole Henriksen endte med, at Helle fik sponsoreret gaver til de frivillige omkring Red Barnets sommerlejr.

– Helle støtter op på en unik måde, lyder det fra søsteren.

De 5000 kroner til Red Barnet er øremærket. Og skulle hun selv komme med et fromt juleønske, skal det være flere frivillige.
– De skal gå til julehjælp. Vi kan se, at behovet bliver større og større, siger Helle Theilgaard.

Middelfart Sparekasses Lokalpulje uddeles fire gange årligt. Alle kan indstille en frivillig til den kontante belønning på 5000 kroner, som altid tilfalder den forening eller organisation, vedkommende tilhører. Lokalpuljen er en af de måder, Middelfart Sparekasse lever op til sin målsætning om at støtte op om aktiviteter i de lokalsamfund, Sparekassen er til stede i. I 2014 gav Sparekassen 5,6 millioner kroner tilbage til lokalsamfundene.

Næste gang, der uddeles et skulderklap er ved udgangen af november 2015. 

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.