5 X 5.000 kr i Middelfart Sparekasse i Aarhus
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

5 x 5.000 kroner til dit gode formål

Fem år efter åbningen i Rosensgade i Aarhus har Middelfart Sparekasses afdeling i Smilets By budt velkommen til kunde nummer 5.000. Det fejrer vi ved at sætte 5 x 5.000 kr. på højkant – måske til lige præcis din idé, din forening eller noget helt andet.

Sådan ansøger du

Der er ikke nogle specifikke krav for, at du kan ansøge legaterne, men vi vil rigtig gerne høre din historie og din begrundelse for ansøgningen. Vi ser for eksempel positivt på foreninger med et konkret behov, arrangører af en begivenhed, der kommer flere til glæde, eller måske en studerende, der har behov for et studielegat.

Ansøg her

Ansøgningsfristen er overskredet!

Den 1. oktober udvælger vi fem modtagere blandt alle ansøgninger og giver de udvalgte besked.

Vi skaber værdi for lokalsamfundet

Middelfart Sparekasse har en lang og velafprøvet tradition for at støtte det lokale liv gennem foreningerne. Vores ambition er at involvere så mange som muligt gennem vores sponsorater, og det har mundet ud i talrige events og traditioner. På den måde kan et forholdsvis begrænset sponsorat vokse sig stort og skabe værdi for både foreningen, deltagerne, tilskuerne og for os.
Vi illustrerer værdien i vores samfundsværdi-hjul:

Se hvem vi støtter

Middelfart Sparekasse støtter hvert år omkring 500 foreninger, klubber og arrangementer i vores markedsområde.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.