Baglandet Vejle får check på 38.525 kr. Daglig leder Svend Bladt tager imod.
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

“De skal snoldes op på en masse gode oplevelser til vores brugere.”

Svend Bladt, daglig leder af Baglandet i Vejle, som er et socialt tilbud til tidligere anbragte, er ikke i tvivl om, at resultatet af Middelfart Sparekasses anstrengelser gennem 2017 kommer til at gøre en positiv forskel for brugerne af Baglandet Vejle.

“En af vores faste, årlige traditioner – hvis vi har penge til det – er en tur til Tivoli i København. Det skal en del af pengene her gå til,” fortæller Svend Bladt.

Oplevelser som en tur i tivoli eller et cafébesøg er vigtige elementer i arbejdet med de tidligere anbragte børn. Deres oplevelse af, at der er et ”dem og os”, skal fjernes, så de får selvtillid og lyst til at være en del af samfundet.

“De har typisk ikke penge til den slags, og hvis de har, tænker de ofte, at ”det er ikke noget for mig”. Men jo, det er det. Og det er en måde at få at dem til at føle sig som en ligeværdig del af samfundet på,” siger Svend Bladt.

Golf og foredrag

Vores afdelinger i Vejle, Vinding og Ødsted besluttede ved indgangen til 2017 at ville gøre en ekstra indsats for at støtte en lokal forening. Valget faldt på Baglandet Vejle, som siden 2009 har tilbudt støtte og fællesskab til tidligere anbragte.

Den daglige drift er sikret gennem offentlige midler, men der er stort behov for tilskud til oplevelser ud over hverdagen. De tre sparekasse-kolleger Elin Bjerrum, Jette Skjoldborg Bruun og Gunhild Lihn var drivkraften bag afdelingernes arbejde med at støtte Baglandet. Et arbejde, der i kroner og øre beløb sig til 38.825 kr.

“Baglandet yder en stor indsats og hjælper mange tidligere anbragte godt videre i livet. Derfor valgte vi at støtte foreningen ved at stå bag en række arrangementer i 2017,” fortæller Gunhild Lihn.

Sparekassen stod blandt andet bag en golf-dag og et foredrag med Lindy Aldahl fra tv-programmet ”Rigtige Mænd”.

Mens Svend Bladt kan takke Sparekassen for pengene, så sender vi takken videre.

“Den virkelige tak bør gå til alle dem, der har deltaget i arrangementerne og dermed støttet Baglandet,” siger Gunhild Lihn.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.