Jubilæum og fødselsdag i Vejle
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Middelfart Sparekasse i Vejle fejrer 25 års jubilæum og 50 års fødselsdag torsdag den 2. marts fra kl. 15 til 17.

I starten af 1990’erne var Middelfart Sparekasse mest for middelfartere. Men vi havde et godt øje til Jylland og besluttede at rykke over broen. Blikket var rettet mod Trekantområdet, og den 1. marts 1992 åbnede vi dørene til Vejle-afdelingen.

Fire medarbejdere havde fået til opgave at gøre Middelfart Sparekasse til et populært valg for bankkunderne i Vejle, og heldigvis viste det sig hurtigt, at vejlenserne også havde et godt øje til Sparekassen. Nu har vi været i Vejle i 25 år, og er vokset til at være 15 medarbejdere i afdelingen.

Afdelingsdirektør fylder 50 år

En af de 15 er vores afdelingsdirektør Annemette Søgaard Jeppesen, som har været i Vejle-afdelingen de seneste 10 år. Hun fyldte for nylig 50 år, og hende vil vi også gerne fejre!

Derfor inviterer vi både til 50 års fødselsdag og 25-års jubilæumsreception torsdag den 2. marts fra kl. 15 til 17.

Vi håber, at så mange som muligt vil slå vejen forbi. Vi byder på lidt at spise og drikke – og du kan selvfølgelig hilse på alle medarbejderne i afdelingen.

Så kig ind på Vestre Engvej 1A – der er masser at fejre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her