Bliv garant i Middelfart Sparekasse
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Du tænker måske ikke over det i det daglige, hvad forskellen egentligt er på Middelfart Sparekasse og på de traditionelle banker? Der er faktisk en forskel.

Middelfart Sparekasse blev etableret i 1853 som en forening af den lokale håndværkerforening. Siden 1919 har vi været en selvejende institution. Det betyder, at ingen er ejere af Sparekassens overskud eller formue, og hvis Sparekassen ophører, skal vores nettoformue anvendes til velgørende og almennyttige formål i vores virkeområde.

For kunder, medarbejdere og lokalsamfund gør det også en forskel, at vi er en garantsparekasse. Helt konkret betyder det, at en del af vores kunder har valgt at stille kapital til rådighed for os gennem tegning af garantkapital. Det er den unikke ejerform og kundernes opbakning, der giver os mulighed for at tænke anderledes og giver os en frihed, som vi kan omsætte til værdiskabende initiativer i vores lokalsamfund og til investeringer i Sparekassens fremtid.

Alle kan blive garanter og få medindflydelse

Alle Sparekassens kunder har muligheden for at tegne min. 1.000 kr. og op til 100.000 kr. i garantkapital, og til gengæld giver vi en attraktiv rente og medindflydelse.

Vi yder altid rådgivning, inden der tegnes garantkapital, da vi ikke ønsker, at vores kunder skal løbe en for stor risiko ved en investering i Sparekassen. På den måde kan både du og Sparekassens medarbejdere sove roligt om natten.

Kontakt din rådgiver, hvis du ønsker at blive garant – så sørger vi for det praktiske.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.