MS Invest
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Den 23. juni var det 10 år siden, vi stiftede investeringsforeningen MS Invest.

Portefølje Manager Jørn Linde Andersen har i alle årene forvaltet investorernes formue, og de har haft særdeles gode afkast i sammenligning med andre globale fonde. Det viser en opgørelse fra Morningstar, der løbende måler investeringsforeningers afkast.

“Afkastet for de første 10 år har været særdeles tilfredsstillende set i forhold til både vores danske og europæiske konkurrenter,” lyder det fra Portefølje Manager Jørn Linde Andersen.

Strategien har i alle årene været at investere i Value Aktier, der har det tilfælles, at de efter MS Invests opfattelse har en attraktiv prisfastsættelse og dermed et stort afkastpotentiale og en lille risiko for at tabe penge.

Solide selskaber i stabile brancher

“Vi foretrækker selskaber, der er herre i eget hus med lille eller ingen gæld, der beskæftiger sig med noget, der er relativt let at forstå, eksempelvis fødevareindustrien,” siger Jørn Linde Andersen og uddyber:

“Selskaberne skal have aktiviteter, der har det godt – også i krisetider, hvilket betyder, at aktierne er relativt stabile – også under kriser. Kunsten er at finde de aktier, hvor der af den ene eller anden årsag er ”rabat” i forhold til selskabets reelle værdi.”

I den disciplin er Jørn Linde Andersen og MS Invest kun overgået af en lille håndfuld konkurrenter på europæisk plan siden starten i 2008.

“Vi har aldrig lagt skjul på, at vi foretrækker aktiemarkeder med store udsving, da det giver os bedre muligheder for at finde selskaber, der er markant undervurderede,” siger Jørn Linde Andersen, der løbende overvåger porteføljen og køber og sælger for at optimere beholdningen.

Du kan læse meget mere her i MS Invests seneste markedskommentar. På msinvest.dk kan du få mere information om investeringsforeningen og dens resultater i de seneste 10 år.

Din personlige rådgiver kan også fortælle mere, hvis du er interesseret at lære MS Invest bedre at kende.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.