Claus Broch Hansen og Pia Kjær Nielsen, Middelfart Sparekasse Uldum
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

De 750 garanter, der deltog i vores garantmøde i Hedensted Centret kunne benytte lejligheden til at hilse på både den nuværende og kommende afdelingsdirektør i Uldum. Pr. 1. april forlader Pia Kjær Nielsen stillingen efter cirka fire år i Uldum. Hendes afløser er fundet internt, da rådgiver Claus Broch Hansen overtager afdelingsdirektørjobbet.

Det er en spændende udfordring, og jeg vil gerne fortsætte Pias gode arbejde. Vi er et rigtigt godt hold i afdelingen, som jeg glæder mig over at være en del af, siger Claus Broch Hansen.

Han er 53 år og bosat i Tørring. Han har arbejdet i Middelfart Sparekasse siden 2013.

Jeg bor i området, og jeg er glad for at arbejde i en sparekasse, der bakker op om det lokale. Jeg er sikker på, at der fortsat er behov for en lokal og nærværende sparekasse her, siger Claus Broch Hansen.

Ny stilling på hovedsædet

Pia Kjær Nielsen forlader Uldum-afdelingen, men hun bliver i sparekassen. Hun tiltræder en stilling som administrationschef og fagchef for privatområdet, så arbejdsstedet bliver fremover hovedsædet i Middelfart.

Jeg ser tilbage på fire et halvt gode år i Uldum. Nu glæder jeg mig til at komme om på den anden side af skrivebordet, hvor jeg med min erfaring fra livet i afdelingerne skal være med til at sikre, at vi fastholder styrken i den personlige betjening i vores afdelinger samtidig med, at vi følger med den teknologiske udvikling, siger Pia Kjær Nielsen.

Skiftet på afdelingsdirektørposten markeres fredag den 7. april fra 14 til 16, hvor alle er velkomne til at komme forbi Uldum-afdelingen for at hilse på Claus Broch Hansen og Pia Kjær Nielsen – og resten af holdet i Uldum, naturligvis.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.