Peter Bornø Andersen, pensionsrådgiver i Middelfart Sparekasse
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Middelfart Sparekasse har 1. maj ansat Peter Bornø Andersen som pensionsrådgiver. Han får base i sparekassens centrale pensionsafdeling i Vejle, og herfra skal han hjælpe kunder og kolleger i hele sparekassen med at finde de helt rigtige pensionsløsninger til den enkelte.

48-årige Peter Bornø Andersen kommer til sparekassen fra Den Jyske Sparekasse og han ser frem til mødet med både kunder og kolleger.

Det, jeg sætter mest pris på i mit arbejde, er mødet med kunden – og samarbejdet med gode kolleger om at finde de rigtige løsninger, siger Peter Bornø Andersen.

Han er gift og bor i Fredericia, hvor fritiden blandt andet bruges på golf og fitness. Du kan ringe direkte til Peter på 30 90 75 66 eller skrive til ham på pba@midspar.dk.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.