Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Sparekassen forfølger strategi om kontrolleret vækst med etablering af nye afdelinger

I løbet af sommeren får Esbjerg og Aarhus et nyt pengeinstitut, der tilbyder rådgivning i øjenhøjde for både privat- og erhvervskunder. Etableringen i Esbjerg og Aarhus er et udtryk for, at Middelfart Sparekasse har valgt en kontrolleret vækststrategi og har en tro på, at de klassiske sparekassedyder som ordentlighed, personlig service og tilgængelighed også vil appellere til kunder i Esbjerg og Aarhus.

Sparekassen opruster

Middelfart Sparekasse har de seneste år arbejdet med at forstærke sit kundefokus. Med lanceringen af Strategi 2015 er der skruet yderligere op for visionen om at blive bedst til kunder med afsæt i det stærke fundament, som Sparekassen har opbygget gennem de sidste 160 år. Udvidelsen med afdelingerne i Esbjerg og Aarhus er et vigtigt led i strategien om en kontrolleret og organisk vækst, som Sparekassen har forfulgt gennem de seneste år. I 2011 åbnede Sparekassen afdelinger i Odense og Horsens, og i perioden 2012-2013 har Sparekassen oprustet indenfor pensions- og investeringsrådgivning og senest etableret en afdeling for pension og investering i Roskilde.

”I tråd med vores Strategi 2015 holder vi fast i, at kunderne fortsat skal kunne få personlig service, og for os er et kundeforhold baseret på, at mennesker møder mennesker. Derfor ønsker vi at fortsætte succesen og tilbyde rådgivning i øjenhøjde til endnu flere af vores jyske kunder. Når vi udvider vores markedsområde i en overskuelig afstand fra hovedsædet i Middelfart, er det fordi, vi mærker en stigende interesse for den måde, vi driver pengeinstitut på. Vi tror på, at der både i Esbjerg og Aarhus er brug for et pengeinstitut som Middelfart Sparekasse, og at vores bestræbelser på at sikre en god kundeoplevelse for både privat- og erhvervskunder vil vinde gehør. Begge byer vil med hver sine styrker byde på gode, lokale rammebetingelser og et betydeligt vækstpotentiale”, udtaler Martin Baltser, adm. direktør i Middelfart Sparekasse.

Årsagen til, at valget faldt på Esbjerg og Aarhus, begrunder Martin Baltser yderligere med, at begge byer er kendetegnet ved et godt erhvervsklima, god infrastruktur, gode bosætningsmuligheder og en høj beskæftigelse. Derudover vil de mange privatkunder og et rigt kulturliv være med til at sikre en fortsat vækst og udvikling af området. Dermed er der et økonomisk, attraktivt fundament for endnu to afdelinger af Middelfart Sparekasse.

Vækst til gavn for både privatkunder og erhvervslivet

Middelfart Sparekasse er født som en social ansvarlig institution i sit nærområde for mere end 160 år siden. Den fysiske tilstedeværelse er vigtig for Sparekassens virke og vækst, der udover det nære forhold mellem kunde og rådgiver, bygger på et lokalt engagement. For at sikre den lokale forankring har Sparekassen et hold af kompetente og lokalkendte medarbejdere klar til at byde nye kunder velkomne.

”Vi har udvalgt dygtige folk til at stå i spidsen for vores ønske om at indfri kundernes forventninger til personlig rådgivning på et højt fagligt niveau samt tilgængelighed, fleksibilitet og ordentlighed, når der skal være styr på økonomien. Siden årsskiftet har Sparekassen budt ca. 600 nye kunder velkommen hver måned. Det vidner om, at vi har valgt den rigtige vej i forhold til kundernes ønsker. Vi er et pengeinstitut med en god soliditet og et stort indlånsoverskud. Vi opfylder alle Finanstilsynets krav og er vurderet til at være et robust pengeinstitut. Den markante kundetilvækst er ikke mindst et resultat af vores stærke fundament, baseret på vores nærhed og fokus på klassiske dyder som ansvarlighed og ordentlighed. Vi går lidt imod strømmen og vægter tilgængelighed højt. Vi har mennesker klar til at servicere både erhvervs- og privatkunder på alle fronter – både i kassen, digitalt og i et personligt møde”, fortsætter Martin Baltser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her