Boligrådgivning. Claus Holm Brandt hjalp huskøbere med at få placeret huset optimalt på grunden.
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Rådgiver Claus Holm Brandt fra Sparekassens afdeling i Fredericia har den store hammer og skiltet med teksten ”Byggelån Middelfart Sparekasse” med til Sivvænget 2 i Pjedsted.

Teksten på skiltet er rigtig, men for ægteparret Else Marie og Laurits Vind har Claus bidraget med noget meget vigtigere end byggefinansiering og økonomisk rådgivning i byggeprocessen. Faktisk er de ikke i tvivl om, at han har sørget for, at deres hus bliver mere værd – og at de bliver langt gladere for at bo i det, når de får nøglerne til huset i uge 8 i 2020.

Vi skal tilbage til dengang, huset kun eksisterede på en tegning. Ægteparret havde solgt gården på kun få måneder, så det hastede med at komme i gang med at bygge nyt i Pjedsted.

“For det første smed Claus alt, han havde i hænderne for at hjælpe os så hurtigt som muligt,” fortæller Else Marie Vind.

Det kan da gøres bedre

Og da han på mødet så tegningen af huset, kunne Claus Holm Brandt med det samme se, at det kunne gøres lidt bedre. Først og fremmest skulle den overdækkede terrasse flyttes, så den kom til at ligge bedre i forhold til solen – og tog mindre lys fra stuen.

“Jeg har arbejdet som vurderingsmand i over 25 år, så jeg har set mange huse. Med den erfaring kunne jeg hurtigt se, at der kunne gøres noget bedre her,” siger Claus Holm Brandt.

Tog med til byggemøde

Else Marie og Laurits var helt enige, men de havde svært ved at forklare byggerådgiveren, hvad der helt præcist skulle ændres. Derfor tog Claus med til møde med byggerådgiveren. Umiddelbart er det ikke en oplagt opgave for en bankrådgiver, men i sidste ende giver det god mening: Det skaber værdi. Både i form af øget glæde ved at bo i huset – og når det engang skal sælges, har Else Marie og Laurits en mere attraktiv vare.

“Ja, du har gjort meget godt for os,” konstaterer Laurits Vind og giver Claus et klap på skulderen.

Else Marie stemmer i:

“Vi får et meget bedre hus. Vi kunne godt se, at der var noget, som ikke var helt rigtigt, men vi kunne ikke sætte fingeren på, hvad det var. Da Claus viste os det, var vi ikke i tvivl. Nu glæder vi os endnu mere til at flytte ind – vi er helt sikre på, at vi har fået drømmehuset.”

Skal du også bygge – så er Claus og kollegerne klar

Vi vil meget gerne hjælpe flere familier med at få opfyldt drømmen om et nybygget drømmehus. Kig forbi vores afdeling i Prinsessegade i Fredericia, så er Claus og kollegerne klar til at hjælpe.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.