Maria Wiuff, rådgiver i Middelfart Sparekasse i Odense
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Middelfart Sparekasse i Odense har pr. 1. november udvidet staben med endnu en privatrådgiver til afdelingen på Dalumvej.

36-årige Maria Wiuff er kommet til sparekassen fra et tilsvarende job i Nykredit Bank i Odense, hvor hun har været i 14 år, faktisk lige siden elevtiden.

Maria Wiuff skal rådgive kunderne om alle aspekter inden for privatrådgivning, investering, pension og bolig. Ikke mindst boligområdet har hendes store interesse.

Jeg har i alle mine 14 år i branchen siddet med hushandler og nybyggeri – jeg har været med til at indfri mange drømme. At indfri drømme og at være med på kundernes livsrejse gennem de forskellige faser, der kommer, elsker jeg, siger Maria Wiuff.

Maria Wiuff bor i Sanderum med sin datter på syv og søn på tre år. Ud over børnene bruger hun gerne fritiden på oplevelser som koncerter i selskab med venner og veninder.

Book et møde med Maria

Vil du høre mere om hvad Middelfart Sparekasse og Maria kan tilbyde, så book et møde lige her eller ring direkte til Maria på 88 20 84 55.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.