Per Jørgensen
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Middelfart Sparekasses erhvervsafdeling i Odense har pr. 1. april fået en ny mand på holdet. Per Jørgensen er tiltrådt som erhvervsrådgiver. Det er en rådgiver med lokalkendskabet i orden, da han gennem flere år har arbejdet som erhvervsrådgiver i Odense. 56-årige Per Jørgensen indledte karrieren i finansverdenen i 1979 som elev i Gislev Andelskasse, og han har også boet 14 år i London fra 1986 til 2000, mens han var selvstændig.

Per Jørgensen ser frem til at skulle servicere virksomheder og virksomhedsejere for Middelfart Sparekasse.

Jeg kan godt lide den tætte dialog med mine kunder, og det er altid spændende af finde frem til de bedste løsninger på kundernes udfordringer.

Per Jørgensen er gift og bor i Nyborg, hvor fritiden bruges med familien, projekter i hus og have – og gerne en rejse fra tid til anden.

Du kan ringe direkte til Per på 88 20 85 27, eller booke et møde med ham lige her.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.