Trine Boldt, rådgiver i Middelfart Sparekasse
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Middelfart Sparekasse har budt velkommen til rådgiver Trine Boldt pr. 1. december. Hun bliver en del af privatafdelingen i hovedsædet i Middelfart. Hun kommer fra et tilsvarende job i Danske Bank i Middelfart.

“Jeg synes, det er spændende at være en del af en lokal sparekasse, der dyrker nærmiljøet med fokus på både kunder og medarbejdere. Jeg sætter pris på den nære, personlige kontakt til kunden for derigennem at hjælpe med at finde den bedste løsning til den enkelte familie,” siger Trine Boldt.

Hun har lokalkendskabet i orden, da hun er opvokset i Strib og har boet i Middelfart de seneste 14 år.

Book et møde med Trine

Vil du høre om, hvad Trine og Middelfart Sparekasse kan gøre for dig? Så ring direkte til Trine på 64 22 22 72, eller book et møde med hende lige her.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.