Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Leif Klidsbjerg, erhvervskundechef i Middelfart Sparekasse, fylder 60 år mandag den 17. juni.

Selv om han efterhånden har været en del af bankverdenen i Kolding i 30 år, så fornægter de vestjyske aner sig ikke, og finanskarrieren blev da også indledt i Ringkjøbing Landbobank i 1977. Siden 2012 har han været en del af Middelfart Sparekasses Kolding afdeling på Buen 7. Da han trængte til luftforandring, var han ikke i tvivl om at søge til Middelfart Sparekasse.

Her er handlefrihed, fleksibilitet og ordentlighed, både internt og over for kunderne, siger Leif Klidsbjerg, som aldrig har fortrudt karrierevalget i 1977.

Ikke to dage er ens, lyder den korte forklaring.

Arbejdet har altid været en stor del af Leifs liv, men det er familien så sandelig også. Han har været gift med Lillian, der er dagplejer i Kolding, i 30 år. Sammen har de børnene Lisa, Lars og Lea. To af de tre arbejder i dag i revisionsbranchen, så interessen for tal er givet videre til næste generation.

Reception torsdag 20. juni kl. 14-16

Vi fejrer Leif i Middelfart Sparekasse, Buen 7 i Kolding. Vi byder på lidt lækkert til ganen, og alle er naturligvis velkomne til at være med til at fejre Leif.

Vi glæder os til at se jer.

Middelfart Sparekasse

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.