Middelfart Sparekasse i Kolding, donation til julemærkehjem i Kolding.
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Det er så bestemt i kategorien ”mange bække små”, når en donation på 7.000 kr. skal ses i lyset af arbejdet med at rejse 30 mio. kr. til et julemærkehjem i Kolding.

Ikke desto mindre er Mette Winter Hauge, en af initiativtagerne bag det store arbejde med at rejse kapital til et julemærkehjem i Kolding, meget glad for tilskuddet fra vores Kolding-afdeling. Rettere sagt er der tale om et tilskud fra mange koldingensere. Beløbet stammer nemlig fra sidste års 25-års jubilæum i den lokale afdeling af sparekassen. Her frabad afdelingen sig gaver og ønskede sig i stedet tilskud til julemærkehjemmet.

“Uanset hvilket beløb vi får, er vi dybt taknemmelige. Ud over det kontante beløb har vi jo også fået synlighed omkring vores arbejde. Desuden er andre blevet inspireret til at gøre det samme som sparekassen – at ønske sig donationer i stedet for gaver,” fortæller Mette Winther Hauge.

I sparekassen er rådgiver Michael E. Hansen og de 29 kolleger godt tilfredse med at give beløbet videre i stedet for at få gaver for pengene.

“Vi er glade for, at så mange fulgte vores opfordring og gav et beløb til julemærkehjemmet. Det er en god sag, og der er ingen tvivl om, at de har brug for al den hjælp, de kan få,” siger Michael E. Hansen.

I dialog med fonde og donorer

Med aktuelt 3,6 mio. kr. indsamlet er der stadig et godt stykke til målet om at indsamle 30 mio. kr. – hvilket svarer til tre års drift af et nyt julemærkehjem i Kolding. Mette Winther Hauge håber, at indsamlingen for alvor vil tage fart i de kommende måneder. Hvis de 30 mio. kr. er fundet inden 1. september, kan Julemærkefonden nemlig udnytte en aftale om at kunne bruge den tidligere døgninstitution Landerupgård som julemærkehjem.

“Vi er i dialog med flere velgørere og har også flere fondsansøgninger ude. Vi har brug for et gennembrud,” siger Mette Winther Hauge.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.