Mona Lund Mortensen - erhvervsrådgiver i Middelfart Sparekasse
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Mona Lund Mortensen er pr. 1. maj ansat som erhvervsrådgiver i Middelfart Sparekasse i Hedensted. Hun kommer til sparekassen med en solid erfaring, bl.a. 12 år i Sparekassen Kronjylland som henholdsvis privat- og erhvervsrådgiver. Senest har Mona Lund Mortensen arbejdet som kreditorkonsulent hos Lindorff, men vender nu tilbage til bankverdenen, hvor hun ser frem til at hjælpe erhvervskunderne.

Jeg kan godt lide den løbende kontakt med kunderne, og jeg sætter pris på at finde den bedste løsning til hver enkelt kunde.

Hun har på nær en afstikker på to år til København boet i og omkring Horsens hele livet. Hun bor i dag sammen med sin mand på en ejendom i Hovedgård. De har to voksne børn, ét barnebarn og et mere på vej. Fritiden bruges gerne på vandet i familiens båd, på rejser til udlandet, eller på hesteryg. På ejendommen er der nemlig også plads til tre heste.

Du kan ringe direkte til Mona på 76 74 12 80 eller booke et møde med hende lige her.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.