Ole Dall Frandsen, erhvervsrådgiver i Middelfart Sparekasse i Hedensted
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

51-årige Ole Dall Frandsen er pr. 22. oktober ansat som erhvervsrådgiver i Middelfart Sparekasse i Hedensted. Det er en erfaren rådgiver, som fremover er en del af afdelingen på Østerbrogade 11. Han har været i branchen siden 1987, og siden 1991 har Ole Dall Frandsen arbejdet med at rådgive erhvervskunder, og han har erfaring fra Nordea, Sydbank og Sparekassen Kronjylland. Nu ser han frem til at rådgive lokale virksomheder for Middelfart Sparekasse.

Man møder en masse mennesker – ikke to dage er ens. Da Middelfart Sparekasse har et fantastisk ry som arbejdsplads, var jeg ikke i tvivl, da jeg fik chancen for at få jobbet i Hedensted, siger Ole Dall Frandsen.

Han bor i Skanderborg, er gift med Christina, og fritiden bruger han gerne på idræt – fodbold, badminton og en tur på cyklen i ny og næ.

Kontakt Ole

Vil du mødes med Ole? Så ring direkte til ham på 76 74 11 52, eller book et møde lige her.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.