Carl-Ejner Andersen
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Middelfart Sparekasse har 1. juni udvidet holdet i Fredericia med privatrådgiver Carl-Ejner Andersen. Han har et særdeles godt kendskab til både Fredericia og rådgivning af privatkunder. Han har nemlig arbejdet som rådgiver i finanssektoren i 41 år, de seneste 32 år i Fredericia. Han kommer til Middelfart Sparekasse fra et lignende job i Spar Nord, hvor han var med til at åbne afdelingen i Fredericia i 2005.

Nu er det i Middelfart Sparekasse, at kunderne kan få glæde af Carl-Ejner Andersens rådgivning inden for bolig, pension, investering og daglig økonomi.

Sammen med kunderne finder jeg de rigtige løsninger. En god forretning er en, der er til gavn for både kunden og sparekassen, siger Carl-Ejner Andersen.

Han bor sammen med Eva i Ejby på Fyn. Fritiden er i høj grad dedikeret til hans fritidslandbrug og naturligvis børn og børnebørn.

Book et møde med Carl-Ejner

Du kan ringe direkte til Carl-Ejner på 76 42 07 34 eller booke et møde med ham lige her.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.