Christian Klint Barslund, rådgiver i Middelfart Sparekasse i Fredericia
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Middelfart Sparekasse i Fredericia har pr. 1. januar budt velkommen til privatkunderådgiver Christian Klint Barslund. Han kommer til sparekassen med 11 års erfaring fra branchen, senest fra en stilling som teamleder i Nordea i Fredericia. Han har tidligere været rådgiver i Nordea i Middelfart.

31-årige Christian Klint Barslund ser frem til at arbejde fra de nye rammer i Prinsessegade.

Flere tidligere kolleger har anbefalet mig at skifte til Middelfart Sparekasse. Nu ser jeg frem til at møde kunderne og give dem en super god oplevelse, siger Christian Klint Barslund.

Han er gift og har boet i Fredericia siden 2010. Fritiden bruger han gerne med familien og vennerne. Der er også tid til bestyrelsesarbejde og at være aktiv i regi af Round Table.

Book et møde med Christian

Vil du høre om, hvad Christian og Middelfart Sparekasse kan gøre for dig? Så ring direkte på 76 20 05 39, eller book et møde med ham lige her.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.