Boost Horsens
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Under navnet BOOST Horsens går Middelfart Sparekasse sammen med en række Horsens-virksomheder inden for idéudvikling, salg, markedsføring, revision og jura for at give iværksættere optimale muligheder for at få succes med deres nystartede virksomhed.

“Vi ved, at iværksættere er en vigtig del af erhvervsudviklingen, både lokalt og på landsplan. Derfor skal vi gøre, hvad vi kan for at hjælpe dem godt i gang. Vi kan tilbyde input og netværk til ca. 30 iværksættere og nyetablerede virksomheder,” fortæller Jacob Beier Banke, afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasse i Horsens.

For sparekassen er det oplagt at være med til at drive et projekt som dette.

“Faktisk står det i sparekassens strategi, at vi vil arbejde med at udvikle et bæredygtigt koncept for iværksættere. Hvis vi kan være med til at skærpe deres idéer og forretninger, får virksomhederne bedre chancer for at skaffe finansiering, hvilket kan være en udfordring for en ny virksomhed,” siger Jacob Beier Banke.

Inspiration og videndeling

Der er planlagt fem morgenmøder á to en halv time for gruppen af nystartede virksomheder. Forløbet er tilrettelagt, så deltagerne får input og konkrete værktøjer til de vigtigste elementer i opstart og drift af deres virksomhed. Fælles for indlægsholderne er, at det er folk, der selv har startet virksomhed og derfor har personlige erfaringer med den situation, den enkelte iværksætter er i.

Første møde finder sted tirsdag den 16. januar, hvor Birgitte Feldborg fra Iværksætter.Nu og Søren X. Frahm fra Artlinco A/S fortæller om udvikling og justering af virksomhedens produkt/service, samt nok det vigtigste element: Tidsanvendelse, prioriteringer og det personlige drive – uden det, har man intet, lyder det fra oplægsholderne.

Frem til maj følger yderligere fire morgenmøder, hvor O2 Rådgivning, Roesgaard & Partners, Advokatgruppen, Business Horsens, SoMe Devoted og Middelfart Sparekasse vil fylde viden og inspiration på deltagerne.

“Men det må gerne være forpligtende, for en vigtig del er netværket med andre iværksættere. Det sammenhold, der skabes på tværs af virksomheder, kan bevares længe efter dette forløb er overstået,” siger Jacob Beier Banke.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.