Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Ellen Annette Jeppesen når lige akkurat at stifte bekendtskab med vores lokaler på Strandkærvej. Pr. 1. januar arbejder hun som erhvervsmedarbejder i vores afdeling i Horsens – og vi flytter lige om lidt til nye lokaler på Høegh Guldbergs Gade.

Ellen Annette Jeppesen har mange års erfaring fra branchen siden elevtiden i den daværende Horsens Landbobank. Senest har hun arbejdet som erhvervsmedarbejder i Spar Nord i Horsens siden 2007.

“Ikke to dage er ens, selv om jeg har været i branchen i mange år. Jeg nyder kontakten til kunderne og tilfredsstillelsen ved at løse en opgave til alles tilfredshed,” siger Ellen Annette Jeppesen.

Hun er født og opvokset i Horsens. I dag bor hun med sin mand, Flemming, i Torsted, hvor de købte hus i 1989.

Fritiden bruger Ellen blandt andet på pilates og fitness samt samvær med familie og venner.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.