Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Søren Thiesen, 53 år, er ansat som kundechef i Middelfart Sparekasses storkundeafdeling på erhvervsområdet.

Søren Thiesen er tiltrådt som kundechef i storkundeafdelingen i Middelfart Sparekasse. Han har bord og stol i hovedsædet i Middelfart, hvorfra han skal samarbejde med alle Sparekassens 17 afdelinger om rådgivning af Sparekassens største erhvervskunder.

Søren kommer med en bred erfaring fra den finansielle sektor, hvor han har arbejdet siden 1982. Senest har han været ansat i Spar Nord Banks storkundeafdeling.

Søren bor i Middelfart med Tine Kjær. Sammen har de børnene Nikoline, 17, og Frederik, 14. Fritiden bruges i høj grad på sport. Søren Thisen er en passioneret tennisspiller året rundt, og vintermånederne bruges også i badmintonhallen. Desuden er han fodboldtræner i den lokale fodboldklub, hvor han har trænet sønnen Frederiks hold i 10 år.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.