Hans Christian Vestergaard, erhvervsrådgiver i Middelfart Sparekasse
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Middelfart Sparekasse i Vejle har pr. 1. november budt velkommen til Hans Christian (H.C.) Vestergaard som ny erhvervsrådgiver. Det er en erfaren rådgiver, som i en alder af 64 år valgte at skifte til sparekassen for at blive en del af den nye, samlede afdeling, der ser dages lys i begyndelsen af 2019. Da flytter de tre nuværende afdelinger i Vejle-området, Vejle, Vinding og Ødsted, sammen på en ny adresse: Toldbodvej 2.

H.C. Vestergaard er født og opvokset i Vejle. Han bor i dag i Hedensted, men arbejdsmæssigt har hjemmebanen været Vejle i mange år. De seneste 15 år har han været i Den Jyske Sparekasse i Vejle, senest som senior erhvervsrådgiver. Nu er det kunder og kolleger I Middelfart Sparekasse, han vil dele sine 44 års erfaring i branchen med.

Jeg elsker at få både kunder og kolleger til at udvikle sig gennem sparring, siger H.C. Vestergaard.

Indtil den nye afdeling åbner, får han arbejdsplads i den nuværende Vejle-afdeling på Vestre Engvej, hvor han ser frem til at møde de nye kolleger.

Middelfart Sparekasse har et værdisæt, som fuldstændigt matcher mit eget. Alt gennemsyres af ordentlighed, siger H.C. Vestergaard.

Listen af fritidsaktiviteter er lang, lige fra hygge med familien over arbejde i skoven til spinning og cykling.

Book et møde med H.C.

Du kan kontakte H.C. direkte på 76 43 51 43 eller booke et møde med ham her.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.