Toben Christensen, erhvervsrådgiver i Middelfart Sparekasse i Hedensted
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Torben Christensen, 51 år, er pr. 1. februar ansat som erhvervsrådgiver i Middelfart Sparekasse i Hedensted. Han kommer fra en stilling som erhvervskundechef i Sparekassen Kronjylland i Horsens.

Torben bidrager med 31 års erfaring fra branchen og har blandt andet været med til at åbne tre filialer. Gennem job og fritidsinteresser har Torben etableret et stort netværk i det østjyske område.

Det var blandt andet Middelfart Sparekasses værdier og gode ry som Danmarks bedste arbejdsplads, der tiltrak Torben.

– Kundekontakten er særdeles vigtig for mig, og jeg lægger stor vægt på, at kunden og Sparekassen via den tætte løbende dialog skaber en win-win situation, som giver grundlag for et langt kundeforhold, siger Torben Christensen.

Torben er gift med Inge og bor i Horsens, hvor han har boet de sidste 50 år.  Fritiden bruger han på motionsløb og rejser med venner og familie.

Du kan ringe til Torben på 88 20 85 93 eller booke et møde med ham lige her

 

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.