Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Deltagere fra 41 virksomheder var mødt op til netværksarrangement arrangeret af Middelfart Sparekasse. Deltagerne var på forhånd matchet efter egne ønsker, og det gav både nye relationer og en masse nye forretninger.

Målet var, at deltagerne skulle gå hjem med nye konkrete mødeaftaler og kontakter og ikke blot bytte visitkort.

Afholdelsen af sådanne arrangementer er ifølge afdelingsdirektør Lars Kjærsgaard en naturlig del af Sparekassens strategien.

Vi afholder løbende kundearrangementer med fokus på at give ny inspiration og skabe netværk for erhvervslivet. Tankegangen er, at når det går vores kunder godt, så går det også Sparekassen godt”.

205 møder på halvanden time

Det er anden gang, Middelfart Sparekasse afholder arrangementet. I år deltog 41 virksomheder i arrangementet i OGF’s Klubhus, og der blev på 1,5 time afholdt 205 møder. Stemningen var god og afslappet, og samtidig blev der blev gjort en masse gode forretninger.

I modsætning til de fleste netværksmøder havde både arrangørerne og deltagere lavet et stort forarbejde. Inden arrangementet skulle deltagerne blandt andet give besked om, hvem af de andre deltagere, de ønskede et møde med. Ud fra disse ønsker matchede arrangørerne deltagerne på kryds og tværs, og det resulterede i netværksmøder, der var både effektive og brugbare for deltagerne.

For Morten Slot Knudsen, der er direktør i Madkompagniet Catering ApS, var netværksarrangementet en positiv oplevelse – og en afveksling fra en ellers travl arbejdsdag.

Jeg har ikke tidligere haft den store erfaring med netværksmøder, men Middelfart Sparekasses arrangement lød spændende, så jeg tilmeldte mig – og det har jeg ikke fortrudt”, siger Morten.

Jeg var positivt overrasket over den effektivitet, der var i møderne. Jeg havde først den indstilling, at jeg skal jo ikke købe noget, men da jeg så deltagerlisten, var der mange jeg gerne ville tale med. Det handler jo ikke kun om ordrer, men lige så meget om inspiration og nye relationer”, lyder det fra Morten.

Kontakt din erhvervsrådgiver for at høre mere om Middelfart Sparekasses erhvervsarrangementer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her